Bas Molenaar: Je maakt wat mee...

Bas Molenaar:
"Je maakt wat mee…"

Belevenissen van een politieagent

Tijdens zijn ruim 40-jarige loopbaan bij de Rotterdamse politie werkte Bas Molenaar in verschillende disciplines. In dit boek staan verhalen beschreven beleefd bij de Uniformdienst, Recherche en Bereden-Brigade. Elk verhaal of anekdote staat op zich.

Bestel het boek

Waargebeurde politieverhalen

De waargebeurde verhalen zijn een kleine verzameling van de gebeurtenissen waar een politieagent tijdens zijn loopbaan tegen aan kan lopen. Het is een inkijkje in het politiewerk uit de praktijk. Leuk als je denkt aan werken bij de politie of als je geïnteresseerd bent in wat zo’n politiebaan nu met zich meebrengt.

In zijn politie carrière heeft hij verschillende soorten werkzaamheden gedaan. In dit boek beschrijft hij dingen die hij meegemaakt heeft in een aantal van de verschillende functies waarin hij heeft gewerkt. Het is niet compleet, er is veel meer en ook niet alle informatie kan hij in een boek kwijt. Voor veel zaken is de tijd nog niet aangebroken om dit in een boek te beschrijven. Al kan dat altijd nog!

De verhalen zijn grappig, spannend of triest, of van alles wat, in één avontuur. Er zijn verhalen bij die hij zich elke dag nog voor de geest kan halen, waarschijnlijk door de impact die het op hem heeft gehad. Sommige verhalen zijn inmiddels meer dan 40 jaar geleden. Bij het herinneren speelt zich bij hem hiervan een soort speelfilm in zijn hoofd af. Hij ziet en hoort alles weer opnieuw. Hij voelt de spanning, het verdriet, of beleeft het grappige moment opnieuw. Vanuit die gedachten heeft hij deze verhalen opgeschreven. De verhalen zijn geschreven zonder daar dingen aan toe te voegen die het leuker, spannender of interessanter maken dan het was. Wat je leest is zoals het was, de werkelijkheid!

Bas Molenaar op het paard Winsor tijdens de ereronde van de Nederlandse springequipe op het CHIO Rotterdam

Als je dit boek gelezen hebt en beseft dat dit maar een fractie is van wat je in een carrière meemaakt, dan begrijp je het…

Extra informatie

Boek auteur Bas Molenaar
Zwart/Wit Ja
ISBN 9789464180602
Taal  Nederlands
Aantal pagina's 246
Jaar 2020
Boek type Paperback
Boek grootte A5 (14,8x21cm)

Bas Molenaar: Je maakt wat mee...

Benieuwd naar de
meer dan 50 waargebeurde verhalen van Bas?
Bestel hieronder snel jouw exemplaar!

Nog niet overtuigd?

Ontdek meer over Bas en zijn boek in de media

Bas Molenaar (wit overhemd) redt als 22-jarige agent zijn politiepaard uit het water van de Nieuwe Maas. © Archief Algemeen Dagblad

Bas Molenaar schrijft boek over zijn politieleven

AD Hoeksche Waard

Bas Molenaar met zijn boek vol politieavonturen  ' Je maakt wat mee...'

Agent Bas uit Heinenoord redde eigen paard uit rivier

Het Kompas

Bestel het boek

Leest lekker weg en heel geschikt als cadeau!

Vormgeving omslag en opmaak door Vormenbrouwer