Vormenbrouwer | heldere ontwerpen en websites met sterke inhoud

Oké je hebt een website, maar hoe haal je er meer uit?

Ik zie het helaas vaak gebeuren, dat wanneer je website klaar is er vaak niet meer naar om gekeken wordt. En dat is zonde. Want waar let je op als je website online is? Hoe zorg je ervoor dat je ‘bij’ blijft?

Om te voorkomen dat jouw website ondersneeuwt, heb ik een oplossing bedacht. Ik help jou een heel jaar voor het beste uit je website te halen met de Website Update Service.

Elke maand ontvang je per mail een vriendelijke reminder om even kritisch naar je website te kijken. Elke mail bevat een praktische uitgebreide tip zodat je weer op een andere manier naar de inhoud van je website gaat kijken. Zo kan je elke maand aan de slag om je website continu te blijven verbeteren. 

Manon van De Coachstudio

Ziet er goed uit!

En heel waardevol ook, voor mij veel nieuwe tips en dingen waar ik wat mee kan!

Manon van de Haterd - De Coach Studio

Haal meer uit je website met de Website Update Service!

Elke maand uitgebreide tips met uitleg om je website up-to-date te houden over onder andere...

Ik heb een aantal onderwerpen klaar gezet, in ieder geval voor een jaar lang, wie weet verzin ik nog meer ;), om jou te helpen je website up-to-date te houden.

 • Hoe je met een analyse in Google Analytics en Google Search Console je website kan verbeteren.
 • Hoe je met PageSpeed Insights kunt zien waar je je website sneller kan maken.
 • Waarom je zoekers moet overtuigen met je meta teksten
 • Waarom je je moet richten op langere zoektermen
 • Hoe je je website nog duidelijker kan maken.
 • Wat de beste volgorde voor de informatie op je pagina is.
 • Hoe je meer kan halen uit de zoekresultaten naar afbeeldingen en video's.
 • Waarom je je website zo persoonlijk mogelijk moet maken.
 • Wat je kunt doen om te scoren in Google
 • Hoe je van je website een spinnenweb maakt
 • Hoe je je website spannender maakt
 • Waarom het verstandig is om te bloggen
Maak je website persoonlijk, mensen doen zaken met mensen

Hoi, ik ben Monique

Al ruim 15 jaar ben ik grafisch- en multimedia vormgever. Ik help ondernemers met oog voor detail, op een vaak verrassende manier, ontwerpen weer simpel te maken. Kortom, ik kom tot de essentie. Dit doe ik voornamelijk met het maken van technisch onderhoudsvrije websites.

Klaar om uitgebreide tips te ontvangen om meer uit je website te halen?

De Website Update Service is een gratis service voor klanten die bij mij een website laten maken, die hun helpt hoe ze meer uit hun website kunnen halen. Inmiddels bestaat de service uit meer dan een jaar aan mails maar wie weet verzin ik er nog meer bij ;).

Ik wil jou de kans geven om hier ook van te profiteren. De mails zijn platform-onafhankelijk geschreven. Het maakt dus niet uit wat voor website je hebt of wie hem gemaakt heeft. Nu tijdelijk voor eenmalig €97,- excl. btw. 

Vormenbrouwer Villapark 27, 7631 BG Ootmarsum - KvK 73604569