Vormenbrouwer | heldere ontwerpen en websites met sterke inhoud

Ja, ik wil zelf mijn website maken

Nu € 690,- in plaats van € 975,- excl. btw*

Door deel te nemen aan de online workshop krijg je:

  • Een persoonlijke telefonische intake, we brainstormen kort over de inhoud voor je website.
  • Een ebook met werkbladen die je helpen om de inhoud voor jouw website te maken. Zo kan je aan de slag met het maken en verzamelen van relevante inhoud.
  • Uitgebreide mails met uitlegvideo's, de modules van de online cursus ontvang je per mail. Ik leid je van A-tot-Z door het technisch opzetten van je website in Mach3Blocks.
  • Een tussentijdse review van je website, samen kijken we naar de opbouw en inhoud van je pagina's. Spreekt het aan en verkoopt het? Ik ben jouw stok achter de deur zodat je echt in actie komt. Tussendoor kan je altijd mailen met vragen.
  • Als je klaar bent om live te gaan kijk ik met je mee of je niets belangrijks gemist heb. Zijn alle meta teksten ingevuld? Werken alle links? De belangrijke instellingen loop ik ook na. Zo sta je er niet alleen voor.

* Exclusief de maandelijkse hosting van € 14,95 p.m. (excl. btw jaarlijks gefactureerd) aan Mach3Builders. Voor dat bedrag zorgen zij voor het technische gedeelte van je website. Is er toch iets aan de hand dan hebben ze een helpdesk die altijd bereikbaar is. Liever de hosting per maand betalen? Dat kan, dan kost dat €19,95 p.m. (excl. btw) 

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op!

Massage therapeut Jeannette Hoek

"Heel blij met mijn nieuwe website, ontworpen door Monique. Naast haar kunde als website-b(r)ouwer en ontwerpster heeft ze mij de juiste ruimte en steun in de rug gegeven om uiteindelijk samen tot dit schitterende resultaat te komen!"

Jeannette Hoek - Praktijk Jeannette Hoek

Vormenbrouwer Villapark 27, 7631 BG Ootmarsum - KvK 73604569