Monique in haar kantoor

Ik borrel van de ideeën, wat kan ik voor jou betekenen?

Wat zeggen anderen over mij?

Omdat het veel leuker is om te horen van mensen die met mij gewerkt hebben,
hoe ik werk en wat ik kan!

Barbara Wentink

Hoeve Augusta

Samen vormen brouwen met Monique was ontzettend leuk. Monique heeft eindeloos veel geduld, maar zonder de tijd en het beoogde einddoel uit het oog te verliezen. Mooi, die focus! Ook de oprechte interesse die Monique toonde in mij als ondernemer voelde goed; de site is op die manier echt passend geworden bij de hoeve & de boer. 

Nicole van Dijk van One Step Coaching

Nicole van Dijk

One Step Coaching

"Prettig samenwerken met Monique. Ze is vriendelijk, flexibel en zet nét dat extra stapje om je product tot in de puntjes verzorgd af te leveren. Mijn e-book over werkplezier is qua vormgeving prachtig geworden dankzij haar expertise. Voor vervolgprojecten is zij bij mij ‘top of mind’!"

Maartje Spit van Spico e-ducatie

Maartje Spit

Spico e-ducatie

"Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren, vooral het snelle contact, duidelijke afspraken en snelle levering vond ik heel erg fijn. Ik had echt het gevoel dat ik op Monique kon terugvallen en dat ze vaak meteen snapte wat ik bedoelde. Ik ben erg tevreden over de vormgeving en de communicatie hierover.“

Marielle van der Plaat van kinderdagverblijf De Peuterhoeve

Mariëlle van der Plaat

Kinderdagverblijf De Peuterhoeve

"De gesprekken met Monique waren heel prettig; zij heeft duidelijke en eerlijke adviezen gegeven en ook heeft zij meegedacht door veel tips en ideeën aan te dragen.  Ook heel fijn waren de samenvattingen die Monique na elk gesprek stuurde en het mee helpen herinneren. Monique was voor ons in de drukke tijd namelijk een goede stok achter de deur!“

Manon van De Coachstudio

Manon van de Haterd

De Coach Studio

"Monique heeft mijn ebook grafisch vormgegeven, waardoor het er nu prachtig uitziet! Monique luistert naar je wensen en brengt zelf ook ideeën in, wat heel fijn samenwerken is. Zij is zeer kundig, luistert goed, is betrouwbaar, doet wat ze beloofd en werkt professioneel. De volgende keer schakel ik zeker weer Monique’s hulp in!"

Marina Molenaar van Poppenkast Marienepien

Marina Molenaar

Poppenkast Marienepien

"Monique heeft mij heel goed geholpen het plan voor mijn website eindelijk door te zetten. Ze is niet alleen technisch heel kundig maar vraagt ook verder door naar wat en wie ik wil bereiken en wat ik wil laten zien van mijn bedrijf en van mijzelf. Monique heeft me geleerd een duidelijke boodschap te vertellen."

Massage therapeut Jeannette Hoek

Jeannette Hoek

Praktijk Jeannette Hoek

"Heel blij met mijn nieuwe website, ontworpen door Monique. Naast haar kunde als website-b(r)ouwer en ontwerpster heeft ze mij de juiste ruimte en steun in de rug gegeven om uiteindelijk samen tot dit schitterende resultaat te komen!"

Laura van Arkelen- van As, Vakker Design

Laura van Arkelen - van As

Vakker Design

"Van 2012 tot 2016 heb ik nauw samengewerkt met Monique. Het was een inspirerende en leerzame periode. Monique is een prettig persoon om mee te werken. Ze luistert goed naar de wensen van haar klanten en weet deze wensen goed te vertalen naar een creatief ontwerp."

Teun Bestebreur, EHBO-vereniging Hiinenoord

Teun Bestebreur

EHBO Vereniging Heinenoord

"Vaak denk ik nog terug aan onze prettige samenwerking, je enthousiasme en het feit: wat je beloofde te doen,
dat deed je ook altijd."

Maartje Spit van Spico e-ducatie

"Mijn website was ooit uit een hobby ontstaan maar dat voldeed niet meer. Ook miste er een duidelijk structuur en samenhang met mijn andere sites. Monique bracht helderheid en nam hierin de leiding om de oude website compleet in een nieuw jasje te steken. Ik heb nu een mooie, overzichtelijke en snelle website met een duidelijke en logische structuur.

De samenwerking verliep heel goed, ik kon altijd met vragen bij Monique terecht en de wekelijkse telefonische afspraken waren voor mij echt een stok achter de deur zodat ik makkelijk binnen het nieuwe design de juiste content kon aanleveren. Daarbij heeft Monique niet alleen op het design gelet maar ook op de inhoud waarbij zij verbeter suggesties deed.

Een meerwaarde vond ik echt dat Monique goed thuis is in het optimaliseren van de site zodat je ook goed gevonden wordt in Google. Dus zowel grafisch, inhoudelijk en SEO technisch heel goed. Ook heeft ze mij geleerd om zelf dingen aan te passen indien nodig en nieuwe grafische items gemaakt als download op de site. Ze is behulpzaam, doortastend en een fijn persoon om mee samen te werken.“

Maartje Spit - dermatoscopie.nl

Vormenbrouwer (Monique) is grafisch vormgever én webdesigner die, met oog voor detail, heldere ontwerpen maakt met sterke inhoud. 

Heb je een logo, huisstijl, nieuwe website of infographic nodig? Ik brainstorm samen met jou en geef een persoonlijk advies.

Vormenbrouwer

Smithuisstraat 29, 7631 GE Ootmarsum
06 - 42 49 14 49 
monique@vormenbrouwer.nl

KvK nr: 73604569
BTW nr: NL001630905B65
Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden