Monique van der Vorm in Hotel New York

Ik borrel van de ideeën, wat kan ik voor jou betekenen?

Wat zeggen anderen over mij?

Omdat het veel leuker is om te horen van mensen die met mij gewerkt hebben,
hoe ik werk en wat ik kan!

Maartje Spit van Spico e-ducatie
Maartje Spit

"Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren, vooral het snelle contact, duidelijke afspraken en snelle levering vond ik heel erg fijn. Ik had echt het gevoel dat ik op Monique kon terugvallen en dat ze vaak meteen snapte wat ik bedoelde. Ik ben erg tevreden over de vormgeving en de communicatie hierover.“

Mariëlle van der Plaat van kinderdagverblijf De Peuterhoeve
Mariëlle van der Plaat

"De gesprekken met Monique waren heel prettig; zij heeft duidelijke en eerlijke adviezen gegeven en ook heeft zij meegedacht door veel tips en ideeën aan te dragen.  Ook heel fijn waren de samenvattingen die Monique na elk gesprek stuurde en het mee helpen herinneren. Monique was voor ons in de drukke tijd namelijk een goede stok achter de deur!“

Manon van De Coachstudio
Manon van de Haterd

"Monique heeft mijn ebook grafisch vormgegeven, waardoor het er nu prachtig uitziet! Monique luistert naar je wensen en brengt zelf ook ideeën in, wat heel fijn samenwerken is. Zij is zeer kundig, luistert goed, is betrouwbaar, doet wat ze beloofd en werkt professioneel. De volgende keer schakel ik zeker weer Monique’s hulp in!"

Marina Molenaar van Poppenkast Marienepien
Marina Molenaar

"Monique heeft mij heel goed geholpen het plan voor mijn website eindelijk door te zetten. Ze is niet alleen technisch heel kundig maar vraagt ook verder door naar wat en wie ik wil bereiken en wat ik wil laten zien van mijn bedrijf en van mijzelf. Monique heeft me geleerd een duidelijke boodschap te vertellen."

Massage therapeut Jeannette Hoek
Jeannette Hoek

"Heel blij met mijn nieuwe website, ontworpen door Monique. Naast haar kunde als website-b(r)ouwer en ontwerpster heeft ze mij de juiste ruimte en steun in de rug gegeven om uiteindelijk samen tot dit schitterende resultaat te komen!"

Laura van Arkelen- van As, Vakker Design
Laura van Arkelen - van As

"Van 2012 tot 2016 heb ik nauw samengewerkt met Monique. Het was een inspirerende en leerzame periode. Monique is een prettig persoon om mee te werken. Ze luistert goed naar de wensen van haar klanten en weet deze wensen goed te vertalen naar een creatief ontwerp."

Teun Bestebreur, EHBO-vereniging Hiinenoord
Teun Bestebreur
EHBO Vereniging Heinenoord

"Vaak denk ik nog terug aan onze prettige samenwerking, je enthousiasme en het feit: wat je beloofde te doen,
dat deed je ook altijd."

Vormenbrouwer (Monique) is grafisch vormgever én multimedia vormgever die met oog voor detail,  op een vaak verrassende manier, ontwerpen weer simpel maakt. Kortom, ik kom tot de essentie.

Heb je een logo, huisstijl, nieuwe website of infographic nodig? Ik brainstorm samen met jou en geef een passend advies.

Vormenbrouwer

Villapark 27, 7631 BG Ootmarsum
06 - 42 49 14 49 
monique@vormenbrouwer.nl

KvK nr: 73604569
BTW nr: NL001630905B65
Privacyverklaring