Online zichtbaarheids tips

Maak de beste keuze voor jou!

Uitgebreid of kort en bondig?

16 september 2020

Van nature is de een nou eenmaal lang van stof en de ander kort. Is er een goed of fout? Niet echt. Een goed verhaal is precies de lengte die je nodig hebt om iets te vertellen.

Kies je voor lage of juist hogere prijzen?

9 september 2020

Hoe steek jij het in? Naast het aanspreken van een andere doelgroep zijn er natuurlijk nog meer dingen te zeggen over prijzen.

Foto's laten maken, werkt dat nou eigenlijk wel?

2 september 2020

Vind jij het vervelend als je op de foto staat en je haar zit niet goed? Dat snap ik dat vind ik ook maar de realiteit is dat anderen ons eigenlijk nooit met dat perfecte haar zien. 

Inschrijven voor een nieuwsbrief of een weggever downloaden?

26 augustus 2020

Schrijf je in op de nieuwsbrief! Zeg eens eerlijk, doe jij dat? Of doe je dat alleen als er duidelijk is wat je ervoor terug krijgt? 

Waar let je op bij het kiezen van je domeinnaam?

19 augustus 2020

Welke domein extensie kies je? En wat zijn de do's en don't bij domeinnamen?

Gewoon content maken of eerst onderzoek doen?

5 augustus 2020

Schrijf jij het verhaal wat je wil vertellen gewoon op of ga je eerst onderzoeken wat potentiële klanten eigenlijk willen weten?

Zelf schrijven of laten schrijven?

15 juli 2020

Niet iedereen is een schrijver, ik eigenlijk ook niet. Vaak kan je wel schrijven als je heel enthousiast over iets bent. 

Handmatig werken of meer automatiseren?

8 juli 2020

Welke handelingen doe jij eindeloos? Wat zou er gebeuren als je dit automatiseert? Moet je dan veel aanpassen of kan dat heel makkelijk? 

Kies je voor Facebook of Instagram?

1 juli 2020

De belangrijkste vraag is waar zit jouw doelgroep? Zorg alleen dat je niet afhankelijk bent van 1 social medium. 

Plannen of improviseren in het moment? Mijn ervaring met GRIP

23 juni 2020

Oké je ziet het misschien wel om je heen, iedereen aan de planners. Van die leuke schema’s, maar werkt het nou eigenlijk wel? 

Wel of geen ondertiteling bij je video's?

17 juni 2020

Soms is al die drukke tekst over een video best storend. Wist je dat je de ondertiteling, die je in bijvoorbeeld YouTube maakt, kunt downloaden? Ik laat je gelijk zien hoe je dat doet.

Stockfoto's op je website of toch eigen foto's + tips om zelf foto's te maken

9 juni 2020

Je kunt hele mooie foto's plaatsen op je website. Ze hebben alleen waarde wanneer ze jouw tekst ondersteunen. Zeker als de beelden 'echt' en persoonlijk zijn creëer je vertrouwen. 

Doe je het zelf of laat je het doen?

3 juni 2020

Het blijft natuurlijk altijd een overweging tussen hoeveel tijd en geld je hebt. Soms wil je het eerst zelf proberen om misschien later alsnog iemand in te huren die je kan helpen het wat professioneler te maken.

Wel of geen prijzen op je website?

26 mei 2020

Als jij je oriënteert op een product of dienst dan wil je toch weten wat het kost? Misschien niet precies maar in ieder geval een schatting. Want zeg nou zelf, als je gaat vergelijken dan kijk je toch ook naar de prijs? 

Nieuwe content maken of bestaande content optimaliseren?

20 mei 2020

Vaak zijn we heel druk bezig met het maken van meer blogs/artikelen en content voor social media en verliezen we het doel uit het oog. 

Vormenbrouwer (Monique) is grafisch vormgever én webdesigner die, met oog voor detail, heldere ontwerpen maakt met sterke inhoud. 

Heb je een logo, huisstijl, nieuwe website of infographic nodig? Ik brainstorm samen met jou en geef een persoonlijk advies.

Vormenbrouwer

Villapark 27, 7631 BG Ootmarsum
06 - 42 49 14 49 
monique@vormenbrouwer.nl

KvK nr: 73604569
BTW nr: NL001630905B65
Privacyverklaring