Online zichtbaarheids tips

Maak de beste keuze voor jou!

Wel of geen ondertiteling bij je video's?

17 juni 2020

Soms is al die drukke tekst over een video best storend. Liever kies ik zelf of ik de ondertiteling aan wil zetten. Wist je dat je de ondertiteling, die je in bijvoorbeeld YouTube maakt, kunt downloaden? Ik laat je gelijk zien hoe je dat doet.

Stockfoto's op je website of toch eigen foto's + tips om zelf foto's te maken

9 juni 2020

Je kunt hele mooie foto's plaatsen op je website. Ze hebben alleen waarde wanneer ze jouw tekst ondersteunen. Zeker als de beelden 'echt' en persoonlijk zijn creëer je een vertrouwelijke sfeer. Daarom is het beter om algemene stockfoto’s te vermijden.

Doe je het zelf of laat je het doen?

3 juni 2020

Het blijft natuurlijk altijd een overweging tussen hoeveel tijd en geld je hebt. Soms wil je het eerst zelf proberen om misschien later alsnog iemand in te huren die je kan helpen het wat professioneler te maken.

Wel of geen prijzen op je website?

26 mei 2020

Als jij je oriënteert op een product of dienst dan wil je toch weten wat het kost? Misschien niet precies maar in ieder geval een schatting. Want zeg nou zelf, als je gaat vergelijken dan kijk je toch ook naar de prijs? Je wil weten of je dit kan betalen. 

Nieuwe content maken of bestaande content optimaliseren?

20 mei 2020

Vaak zijn we heel druk bezig met het maken van meer blogs/artikelen en content voor social media en verliezen we het doel uit het oog. Nieuwe content is goed, zolang het waarde toevoegt aan je website, maar kijk eens kritisch naar wat je al hebt, hoe kun je dat verbeteren? 

Vormenbrouwer (Monique) is grafisch vormgever én webdesigner die, met oog voor detail, heldere ontwerpen maakt met sterke inhoud. 

Heb je een logo, huisstijl, nieuwe website of infographic nodig? Ik brainstorm samen met jou en geef een persoonlijk advies.

Vormenbrouwer

Villapark 27, 7631 BG Ootmarsum
06 - 42 49 14 49 
monique@vormenbrouwer.nl

KvK nr: 73604569
BTW nr: NL001630905B65
Privacyverklaring