Monique een grafisch vormgever én multimedia vormgever

Vormenbrouwer die dingen weer simpel maakt

Al ruim 15 jaar ben ik, Monique, een nuchtere, creatieve grafisch vormgever en webdesigner. Oplossingsgericht, een vrije denker, ik geef graag mijn mening en advies. Met oog voor detail verlies ik overigens nooit de hoofdlijnen uit het oog. Ik kom tot de essentie, daardoor zie ik structuren en zorg ik voor orde in de chaos. Mijn kracht is dat ik heldere ontwerpen maak met sterke inhoud.

Ik ben graag buiten en in beweging
Opladen in de sneeuw vind ik heerlijk
Bij inspanning hoort ontspanning
Monique varen in de Biesbosch
Als het even kan maak ik mooie foto's

In 2005 haalde ik op het Grafisch Lyceum Rotterdam mijn diploma als grafisch vormgever met een Masterclass certificaat. Hierna heb ik in een addendum jaar ook mijn diploma als multimedia vormgever behaald. 

Na een kleine omweg ging ik al vrij snel bij ConQuest werken. Bij ConQuest ontwikkelde ik onder andere een efficiënte manier om met grote documenten te werken. De werkwijze zorgde ervoor dat we, onder bijvoorbeeld grote tijdsdruk, geen onnodige fouten maakten. Ik laat me niet gek maken door de tijd, ik kan tenslotte maar één ding tegelijk, ik werk snel en nauwkeurig. Ik zie hoofdlijnen en daardoor snel dingen die niet kloppen. 

Door de lange tijd die ik bij ConQuest als grafisch vormgever werkte, was ik het aanspreekpunt van de studio. Ik verdeelde het werk, bewaarde het overzicht en zorgde ervoor dat iedereen kon doen waar die het best in is. Ik ben een echte teamplayer, ze noemen mij ook wel Zwitserland ;). Maar vergis je niet, wanneer nodig, heb ik geen blad voor mijn mond daar ben ik veel te eerlijk voor. Ik ben commercieel ingesteld, wat inhoud dat ik me niet verlies in de creativiteit maar altijd het doel voor ogen houd.

Het meest uitdagende werk vind ik om complexe onderwerpen uit te werken naar een voor iedereen te begrijpen helder ontwerp. Het maakt voor mij helemaal niet uit of dit een infographic, een brochure of een website is. Ik hou er van om tot de essentie te komen. Met een gezonde dosis leergierigheid zorg ik dat ik alles te weten kom, zodat ik altijd nieuwe dingen blijf leren.

Na ruim 10 jaar bij ConQuest verhuisde ik met mijn gezin naar de andere kant van het land, Ootmarsum. Een goed moment om alles wat ik de geleerd en ondekt heb, zelf toe te passen binnen mijn eigen bedrijf als Vormenbrouwer.

Wat zeggen anderen over mij?

Barbara Wentink

Hoeve Augusta

Samen vormen brouwen met Monique was ontzettend leuk. Monique heeft eindeloos veel geduld, maar zonder de tijd en het beoogde einddoel uit het oog te verliezen. Mooi, die focus! Ook de oprechte interesse die Monique toonde in mij als ondernemer voelde goed; de site is op die manier echt passend geworden bij de hoeve & de boer. 

Nicole van Dijk van One Step Coaching

Nicole van Dijk

One Step Coaching

"Prettig samenwerken met Monique. Ze is vriendelijk, flexibel en zet nét dat extra stapje om je product tot in de puntjes verzorgd af te leveren. Mijn e-book over werkplezier is qua vormgeving prachtig geworden dankzij haar expertise. Voor vervolgprojecten is zij bij mij ‘top of mind’!"

Maartje Spit van Spico e-ducatie

Maartje Spit

Spico e-ducatie

"Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren, vooral het snelle contact, duidelijke afspraken en snelle levering vond ik heel erg fijn. Ik had echt het gevoel dat ik op Monique kon terugvallen en dat ze vaak meteen snapte wat ik bedoelde. Ik ben erg tevreden over de vormgeving en de communicatie hierover.“

Vormenbrouwer (Monique) is grafisch vormgever én webdesigner die, met oog voor detail, heldere ontwerpen maakt met sterke inhoud. 

Heb je een logo, huisstijl, nieuwe website of infographic nodig? Ik brainstorm samen met jou en geef een persoonlijk advies.

Vormenbrouwer

Smithuisstraat 29, 7631 GE Ootmarsum
06 - 42 49 14 49 
monique@vormenbrouwer.nl

KvK nr: 73604569
BTW nr: NL001630905B65
Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk de privacyverklaring.

Sluiten