Monique van der Vorm in Hotel New York

Maak voordelig en snel jouw website zonder technische zorgen

Stap voor stap laat ik jou zien hoe je jouw perfecte website maakt

Dit is voor jou als je…

 • Zelf snel je website wil maken, zonder technische zorgen en een hoge rekening
 • Je bedrijf online professioneel neer wil zetten
 • Een website wil maken die jouw doelgroep aanspreekt
 • Zelf de controle wil houden over je eigen website

De online cursus 'Maak je eigen website' is handig als je:

 • Je website snel online wil hebben
  Verlies geen tijd met het zelf uitzoeken of vastlopen met de techniek. We zetten samen doelgericht je bedrijf online! Je behaalt snel en makkelijk mooie resultaten, tegen een fractie van de kosten van een webbureau.
 • Je bedrijf professioneel neer wil zetten
  Je maakt een website die overbrengt wat jij te bieden hebt en vertelt hoe jij je klanten op een waardevolle manier helpt.
 • Zelf de controle wil houden
  Ik geef je alle rechten die je nodig hebt om je website aan te passen. Afgestemd op wat jij prettig vindt, zodat je niet kan verdwalen in het systeem. Je werkt met een flexibel en gebruiksvriendelijk systeem en je leert stap voor stap je eigen website maken. 
 • Persoonlijke begeleiding wil
  Je hoeft dit niet in alleen te doen. Vooraf bel ik je voor een telefonische intake, zodat je precies weet welke inhoud je nodig hebt tijdens de workshop. Tijdens de workshop leer je je website maken en breng je dit gelijk in de praktijk. Ik kijk ondertussen met je mee en geef je advies.  Voordat je website online staat, check ik of je niets over het hoofd hebt gezien.
Geen gedoe met updates

Geen gedoe met updates

Jij hoeft je nooit zorgen te maken over techniek. Updates worden automatisch gedaan. Ondertussen blijft alles netjes werken. 

Zoekmachine vriendelijke website

Snel en zoekmachine vriendelijk

Een snelle website scoort beter. Je hebt alle mogelijkheden om jouw website te optimaliseren voor Google. 

Mobiel vriendelijk website

Responsive dus mobiel vriendelijk

Jouw website is heel snel en responsive. En ziet er zo op mobiel, een tablet maar ook op de computer fantastisch uit.

Persoonlijke website

Persoonlijke professionele website

Met keuze uit ruim 100 standaard 'blokken'. Lettertypes, kleuren, afbeeldingen en allerlei instellingen pas ik naar wens aan. Weet je wat leuk is? Er komen steeds nieuwe functies bij.

Op elk moment een nieuw design

Flexibel: op elk moment een nieuw design

Heb je iets nieuws bedacht, een actieblok, een extra pagina  of nieuwe kleuren? Op elk moment kan ik je website eenvoudig uitbreiden met de nieuwste functionaliteiten.

Uitgebreide support

Inclusief uitgebreide support

Je website kun je gemakkelijk zelf aanpassen. Is er toch iets aan de hand? De helpdesk is altijd per mail of telefonisch bereikbaar.

Hoi, ik ben Monique al ruim 15 jaar grafisch vormgever & webdesigner

Ik help ondernemers met het maken van heldere ontwerpen en websites met sterke inhoud. Dit doe ik voornamelijk met het maken van websites die altijd up-to-date en veilig zijn.

Wil jij...

 • Praktische tips om je eigen website te maken?
 • Je website de vorm en inhoud geven die je zelf wil?
 • Je website zo efficiënt mogelijk opzetten zonder uitzoekwerk, fouten of frustratie?
 • Een stap voor stap cursus volgen en snel resultaat?

Dan is deze workshop perfect voor jou!

En wat kost dat dan?

Online cursus Maak je eigen website

€975 excl. btw

 • Mach3Blocks CMS €14,95 hosting p.m.
 • Altijd up-to-date & veilig
 • Gebruiksvriendelijk, makkelijk aan te passen. Hulp nodig?
  Bel of mail de helpdesk
 • Opgebouwd uit 'standaard' blokken (100+)

 • Gratis SSL certificaat

  Wat krijg je:(telefonische) Intake/brainstorm van ongeveer een uur

 • Online cursus 'Maak je eigen webiste' ik leer je waar je op moet letten
 • Feedback op je gemaakte inhoud en website
 • Achter de schermen kijk ik met je mee als je er even niet uit komt
 • Voor je website online gaat kijk met je mee of je niets over het hoofd gezien hebt
 • Tussendoor kan je altijd mailen met vragen
 • Bonus: gratis toegang tot de Website Boost t.w.v. €247
Maartje Spit van Spico e-ducatie

"Ik kon altijd met vragen bij Monique terecht en de telefonische afspraken waren voor mij echt een stok achter de deur zodat ik makkelijk binnen het nieuwe design de juiste content kon maken. Daarbij heeft Monique niet alleen op het design gelet maar ook op de inhoud waarbij zij verbeter suggesties deed."

Maartje Spit - dermatoscopie.nl

Wat leer je tijdens de online workshop?

Wat is het doel van je website?

Hoe werkt Mach3Blocks?

Pagina's opzetten, werken met automatische lijsten (voor bijv. nieuws, blogs of vacatures), vormgeving aanpassen, leuke effecten toepassen maar ook optimaliseren voor alle schermen en andere belangrijke instellingen. 

Zoekwoorden onderzoek, welke vragen heeft jouw klant?

Jouw perfecte klant

Hoe pak je een zoekwoorden onderzoek aan? Welke vragen heeft jouw klant? En wat kan je leren van je concurrent? Ik laat je precies zien hoe je dat kan doen en welke tools je daarvoor kan gebruiken.

Welke belangrijke informatie zet je in de footer van je website?

Het menu & de footer

Hoe bepaal je welke menu-items er in je menu komen en welke belangrijke informatie in de footer komt? Je verdeelt alle informatie van je zoekwoorden onderzoek over alle pagina's en kijkt of het de lading dekt. 

Hoe bouw je de pagina van je website op?

De perfecte pagina die ook 'verkoopt'

Hoe bouw je pagina's op een spannende manier op met een duidelijke call-to-action. Verder meer over hoe je het persoonlijk maakt, hoe het zit met prijzen, het kleurgebruik op je website en als bonus ook nog tips voor de vormgeving van een weggever. 

Welk effect hebben meta-titles en meta descriptions op de resultaten in de zoekmachine?

Maak je website goed vindbaar

Van overtuigende meta teksten, pakkende titels en tussenkopjes, optimaliseren van afbeeldingen en video's voor Google en een SEO checklist. Daarnaast meer over een persoonlijke 404-pagina (pagina niet gevonden) en hoe je waarde aan je website toevoegt met blogs.

Zorg dat je website snel laad, gebruik niet te grote afbeeldingen

Je website optimaliseren

Bestaande website? Duik hier dan gelijk in, anders doe je het als je website al even online staat. Hoe je Google Analytics, Google Search Console en PageSpeed Insights gebruikt om je website te verbeteren. Ook laat ik je zien hoe je oude url's doorverwijst (301 redirect) zodat bestaand zoekverkeer niet verloren gaat.

Wat krijg je tijdens de online workshop Maak je eigen website'?

Na afloop van de Maak je website waardevol challenge ontvang je het ebook

Intake, brainstorm en ebook

Vooraf bel ik je voor een persoonlijke telefonische intake, we brainstormen kort over de inhoud voor je website. Je ontvangt ook een ebook met werkbladen die je helpen om de inhoud voor jouw website te maken. 

Uitgebreide mails & met uitleg video's

De modules van de online cursus ontvang je per mail,  praktische informatie aangevuld met een video's. Ik leid je van A-tot-Z door het technisch opzetten van je website. 

Maak je website persoonlijk, mensen doen zaken met mensen

Tussentijdse telefonische review

We kijken samen naar de opbouw en inhoud van je pagina's. Spreekt het aan en verkoopt het? Ik ben jouw stok achter de deur zodat je echt in actie komt. Tussendoor kan je altijd mailen met vragen.

Klaar? Checken van je website

Terwijl we telefonisch contact hebben, checken we samen je website of je niets over het hoofd hebt gezien. Zijn alle meta teksten ingevuld? Werken alle links? De belangrijke instellingen loop ik ook na. Zo sta je er niet alleen voor.

Massage therapeut Jeannette Hoek

"Heel blij met mijn nieuwe website, ontworpen door Monique. Naast haar kunde als website-b(r)ouwer en ontwerpster heeft ze mij de juiste ruimte en steun in de rug gegeven om uiteindelijk samen tot dit schitterende resultaat te komen!"

Jeannette Hoek - Praktijk Jeannette Hoek

Veel gestelde vragen

Ik heb nog geen inhoud voor m’n website, kan ik dan wel meedoen?

Dat is geen probleem. Zodra je je inschrijft neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een telefonisch intake. Tijdens de intake bepalen we de structuur van je website zodat je weet welke inhoud er nodig is.

Ook stuur ik je een ebook met alles wat je nodig hebt om een waardevolle website te maken. Hier staan werkbladen in die je helpen om relevante inhoud te maken voor je website. Het is meteen een mooie stok achter de deur om ermee aan de slag te gaan!

Ik heb nog geen domeinnaam of hosting, is dat erg?

Voor de online workshop is het niet direct nodig om een domeinnaam te hebben. Uiteindelijk heb je die voor het online gaan met je website wel nodig. Tips over hoe je dit kunt regelen, krijg je bij aanmelding voor de workshop.

Ik ben niet technisch, kom ik er wel uit?

Alle kennis die je nodig hebt voor het bouwen van je website leg ik in duidelijke stappen uit. Het systeem dat we gebruiken is heel gebruiksvriendelijk. Je hebt helemaal geen technische kennis nodig om je website op te zetten. Het leuke is dat je al vrij snel resultaat ziet. Hierdoor krijg je vertrouwen dat ook jij het kunt!

Ik heb specifieke wensen is Mach3Blocks voor mij geschikt?

Binnen Mach3Blocks is maatwerk niet mogelijk. Je kiest uit de mogelijkheden die er al zijn. Als je nu al weet dat je op dit moment of op een later moment specifieke wensen hebt. Kies dan nu al voor een Uitgebreide website. Dat scheelt je namelijk dubbele kosten voor het bouwen van je webiste. Daarom start deze online workshop ook met een telefonische intake. Zodat je vooraf weet of Mach3Blocks voor jou de beste optie is.

Als je meer functionaliteiten nodig hebt, dan heeft een Uitgebreide website standaard meer mogelijkheden. Daarnaast kun je daar wel (later) maatwerk aan toevoegen.

Vragen? Of even sparren?

Vormenbrouwer (Monique) is grafisch vormgever én webdesigner die, met oog voor detail, heldere ontwerpen maakt met sterke inhoud. 

Heb je een logo, huisstijl, nieuwe website of infographic nodig? Ik brainstorm samen met jou en geef een persoonlijk advies.

Vormenbrouwer

Smithuisstraat 29, 7631 GE Ootmarsum
06 - 42 49 14 49 
monique@vormenbrouwer.nl

KvK nr: 73604569
BTW nr: NL001630905B65
Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk de privacyverklaring.

Sluiten