Ebook De Coach Studio

Vind je droombaan in 3 stappen

Manon had een e-book gemaakt met Canva en vroeg mij er eens naar te kijken. Of ik het wilde lezen en kon laten weten wat ik er van vond. Met de vraag wat kan er naar jouw idee beter of anders?

Dit is een ontzettend leuke vraag, want het is fijn als iemand naar jou professionele mening vraagt. Ik keek niet alleen naar de vormgeving, maar ook naar de inhoud, opbouw en de structuur. Dus ik las het e-book ‘Vind je droombaan in 3 stappen’ en typte een mail met tips.

Manon ging aan de slag met de verbeteringen. Na een tijdje kreeg ik weer een mail, ze stuurde me het aangepaste e-book. Ze gaf aan dat de aanpassingen haar best veel tijd kostte en dat ze met name de vormgeving lastig vond. Of ik het misschien zou kunnen doen en wat dat dan kostte.

De Coach Studio | Wat wil ik nu echt? Vind in 3 stappen je droombaan!

Snel en efficiënt werken

Ik gaf aan dat ik op een eenvoudige manier haar e-book snel kon aanpassen. Maar dat het handigst zou zijn als we even bellen. Zo wist ik precies wat ze wilde uitstralen en dat scheelt tijd en correcties.

De eerste versie die ik haar opstuurde was meteen raak. Fijn is dat. Ik maakte nog wat varianten voor de achterzijde van het e-book, waaruit Manon haar keuze maakte. Daarna heb ik het kleurenpallet iets uitgebreid en nog wat tekstuele aanpassingen gedaan. Daarna was het e-book al weer klaar.

kleurenpalet De Coach Studio

Ben jij blij met de baan die je nu hebt?

Nu denk jij misschien, ja leuk. Maar wie is Manon en wat voor e-book is dat dan?

Manon van De Coach Studio is psycholoog en coacht en begeleidt vrouwen die ander werk willen maar geen idee hebben wat voor werk bij hun past. Ook is ze yoga docent en ontwikkelt ze zich tot stress en burn-out coach.

Vormenbrouwer (Monique) is grafisch vormgever én webdesigner die, met oog voor detail, heldere ontwerpen maakt met sterke inhoud. 

Heb je een logo, huisstijl, nieuwe website of infographic nodig? Ik brainstorm samen met jou en geef een persoonlijk advies.

Vormenbrouwer

Smithuisstraat 29, 7631 GE Ootmarsum
06 - 42 49 14 49 
monique@vormenbrouwer.nl

KvK nr: 73604569
BTW nr: NL001630905B65
Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk de privacyverklaring.

Sluiten