Zoekmachine optimalisatie voor fotodanielle.nl

Van geoptimaliseerde inhoud naar een hele nieuwe website

Website fotodanielle.nl

Danielle benaderde mij of ik haar kon helpen met het optimaliseren van haar website voor Google. Danielle is fotograaf en zoals dat vaak gaat sneeuwen je werkzaamheden voor je eigen bedrijf onder omdat je het te druk hebt met het werk voor jouw klanten. Danielle besloot dat zoekmachine optimalisatie een onderdeel van haar eigen bedrijf was wat ze liever uitbesteedde.

Na een kennismaking met Danielle, vertelde ze mij haar wensen en heb ik aangegeven welke dingen mij opvielen en ik zou aanpassen. In zulke gevallen ga ik niet voor resultaat op de korte termijn, maar resultaat voor de lange termijn. Danielle had een WordPress website. In dit geval zou ik me alleen richten op de inhoud omdat ik zelf alleen websites in Mach3Blocks maak. Danielle was verder tevreden met haar website en zag op dat moment geen reden om dit anders te doen.

Meer dan alleen inhoud aanpassen

Soms kom je gaande weg problemen tegen en blijkt het toch handiger (zeker op de lange termijn) om het anders aan te pakken. En hoewel dat niet haar intentie was besloten we uiteindelijk om haar website om te zetten naar een Mach3Blocks website. Zo konden we veel meer doen dan alleen de inhoud aanpassen. Zo kon ik ook echt wat betekenen qua vormgeving.

Foto Danielle portfolio bruiloftsfotografie

Een website zoals je hem echt wil

Toen we eenmaal op dat punt zaten vertelde Danielle over wat ze eigenlijk graag voor website wilde hebben. Met zoveel mogelijk van haar wensen ben ik aan de slag gegaan en uiteindelijk hebben we nu een prachtige website neergezet. Die nu niet alleen qua inhoud geoptimaliseerd is, maar ook qua website systeem. De website is nu altijd automatisch technisch up-to-date, snel en simpel aan te passen.

Lees de blogs op Foto Danielle om een indruk te krijgen van ene fotoshoot

Flexibele website zonder technische zorgen 

Ze heeft nu een website die geen technisch onderhoud meer vraagt van haar kant. Zonder zorgen kan ze nu met haar website aan de slag en bedenkt ze over een tijdje iets wat ze heel graag ook nog op haar website wil? Dan is dat geen enkel probleem. De website hoeft dan niet helemaal opnieuw. Elke pagina bestaat uit blokken en zo kun je dus heel gemakkelijk een pagina uitbreiden of aanpassen naar jou wensen.

Mach3Blocks websites zijn technisch onderhoud vrij, snel en zoekmachine vriendelijk. Je hoeft je alleen maar bezig te houden met de inhoud van je website. En daar kun je dan als je dat wens een hulplijn bij inzetten. En dan denk ik met je mee.

Mach3Blocks website met meer inhoud

Wil jij ook een complete website met meer inhoud?

Ik adviseerde Marieke een restyle van haar Mach3Blocks website. Op basis van de oude vormgeving en mijn advies hebben we de inhoud en indeling van de website aangepast. Ze schreef zelf haar teksten en leverde beeld aan. 

Vormenbrouwer (Monique) is grafisch vormgever én webdesigner die, met oog voor detail, heldere ontwerpen maakt met sterke inhoud. 

Heb je een logo, huisstijl, nieuwe website of infographic nodig? Ik brainstorm samen met jou en geef een persoonlijk advies.

Vormenbrouwer

Smithuisstraat 29, 7631 GE Ootmarsum
06 - 42 49 14 49 
monique@vormenbrouwer.nl

KvK nr: 73604569
BTW nr: NL001630905B65
Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk de privacyverklaring.

Sluiten