Snel een nieuwe vormgeving met een Mach3Blocks website

Van ‘Een Heldere Zaak’ naar ‘Healing Leaders’

Marieke had al een Mach3Blocks website die gemaakt was door iemand anders. Ik werd benaderd om het beheer van deze website over te nemen. Daarnaast ging haar website van Een Heldere Zaak naar de naam Healing Leaders. Het moment om gelijk een nieuwe sausje over de website heen te leggen.

Flexibel met een website van Mach3Blocks

Het mooie van Mach3Blocks is juist die flexibiliteit om over te stappen naar een andere partner als bijvoorbeeld blijkt dat het niet meer zo lekker matcht. Of als iemand niet zoveel meer met website’s doet. Zo ben je nooit afhankelijk van 1 persoon en kan je als je dat wenst altijd overstappen naar een andere partner.

Snel een nieuwe look

Na een kennismaking met Marieke heb ik haar aangegeven welke dingen ik anders zou doen want overstappen naar een nieuwe naam is natuurlijk de kans om ook qua vormgeving en inhoud de website in een nieuw jasje te steken. Het mooie van een mach3Blocks website is dat je dus niet een hele nieuwe website nodig hebt. Elke pagina is opgebouwd uit blokken en die blokken kun je vervangen voor nieuwe blokken. Of aanpassen denk aan bijvoorbeeld andere kleuren of lettertypes.

De website healingleaders.org stak ik in een nieuw jasje. Eerst paste ik één pagina aan en toen Marieke daar helemaal blij mee was, heb ik de rest van de website ook omgezet in deze nieuwe stijl. In relatief weinig tijd heeft ze nu een nieuwe look. Maar ook als later blijkt dat een gedeelte misschien aangepast moet worden, is dat geen enkel probleem.

Verkooppagina boek 'Heel de organisatie'

Verkooppagina voor het boek ‘Heel de organisatie’

Marieke heeft het boek ‘Heel de organisatie’ geschreven en deze verkocht ze al via haar website, maar ze had nog geen losse verkooppagina voor haar boek. Alle promotie van het boek was tot dan toe alleen extern. Ze maakte al gebruik van Mach3Cart om haar boek te verkopen. Het leuke van dit systeem is dat overal waar je een link kan plaatsen, dit een link kan zijn naar haar winkelwagen in Mach3Cart. 

We maakten een pagina die alleen over haar boek ging, met als doel het kopen van dit boek. Er staan recensies over het boek op deze pagina en je kunt podcasts luisteren in het kader van de promotie van haar boek.

Mach3Blocks website met meer inhoud

Wil jij ook een complete website met meer inhoud?

Ik adviseerde Marieke een restyle van haar Mach3Blocks website. Op basis van de oude vormgeving en mijn advies hebben we de inhoud en indeling van de website aangepast. Ze schreef zelf haar teksten en leverde beeld aan. 

Vormenbrouwer (Monique) is grafisch vormgever én webdesigner die, met oog voor detail, heldere ontwerpen maakt met sterke inhoud. 

Heb je een logo, huisstijl, nieuwe website of infographic nodig? Ik brainstorm samen met jou en geef een persoonlijk advies.

Vormenbrouwer

Smithuisstraat 29, 7631 GE Ootmarsum
06 - 42 49 14 49 
monique@vormenbrouwer.nl

KvK nr: 73604569
BTW nr: NL001630905B65
Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk de privacyverklaring.

Sluiten