Website voor Praktijk Jeannette Hoek

Massage therapeut | coach | natuurgeneeskundig therapeut

Jeannete geeft ontspannende en therapeutische massages onder de naam Praktijk Jeannette Hoek. Ze volgt steeds nieuwe opleidingen om haar kennis te verbreden en te verdiepen. Inmiddels is Jeannette niet meer tevreden met de uitstraling en de inhoud van haar website. En wil ze een website die ze gemakkelijker zelf kan aanpassen.

Natuurlijk help ik Jeannette. Ik adviseer haar een Mach3Blocks website. Dit systeem kost €9,95 per maand. Door dat maandelijkse bedrag is haar website technisch altijd up-to-date. Dus geen gedoe met updates. Is er toch iets aan de hand? Dan belt of mailt ze de helpdesk.

Maar alleen een mooie website maken, is niet genoeg. Bij de intake bekijk ik de oude website van Jeannette. Naast haar eigen wensen, nemen we de goede elementen van haar website mee. Daarnaast vertel ik ook welke elementen nog missen.

Hierna maak ik een menustructuur en bepaal de vormgeving. Jeannette wil haar website zelf vullen. Daarom deel ik voor haar de pagina’s al grof in. Zo kan zij precies zien op welke plekken er nog informatie mist.

Grove wijzigingen nemen we samen door, gaande weg het proces kan soms de indeling van een pagina net even beter. Op die momenten denk ik met haar mee en geef haar advies. Zij gaat daarna zelf weer aan de slag.

"Naast haar kunde als website-b(r)ouwer en ontwerpster heeft Monique mij de juiste ruimte en steun in de rug gegeven om uiteindelijk samen tot dit schitterende resultaat te komen!"

Een website is nooit af

Maar zoals bij veel websites gebeurt, verliest Jeannette zich in het proces. Pagina’s moeten perfect. Beelden zijn na een poosje toch niet wat ze voor ogen heeft. Telefonisch los ik de grootste struikelblokken op. Deze website is al veel beter dan dat die eerst was. Een website is nooit af. En zo overtuig ik haar dat de website echt prima is om live te gaan.

Ik vertel haar dat ik de website nog even grondig check. Staat overal tekst? Werkt alles? Gaan de formulieren naar het juiste mailadres? Zijn de meta titels en teksten ingevuld? Als alles in orde is, stuur ik haar een mail met instructies voor het publiceren van de website. Zodra de website live staat, regel ik de laatste technische dingen voor haar website.

Jeannette is opgelucht dat haar website klaar is. Ze is blij dat ik haar overtuigt heb dat 99% ook goed is. Dat ze nu in alle rust haar website kan finetunen wanneer dat nodig is. Maar ondertussen kan iedereen nu al zien wat Jeannette haar klanten te bieden heeft.

Website Praktijk Jeannette Hoek
Mach3Blocks website met meer inhoud

Wil jij ook een complete website met meer inhoud?

Jeannette koos voor een website met meer inhoud. Samen hebben we de inhoud van de website bepaald. Ze maakte zelf haar teksten en leverde beeld aan.  Ik zorgde voor het ontwerp en zette te basis op. Jeannette corrigeerde en vulde aan. 

Vormenbrouwer (Monique) is grafisch vormgever én webdesigner die, met oog voor detail, heldere ontwerpen maakt met sterke inhoud. 

Heb je een logo, huisstijl, nieuwe website of infographic nodig? Ik brainstorm samen met jou en geef een persoonlijk advies.

Vormenbrouwer

Smithuisstraat 29, 7631 GE Ootmarsum
06 - 42 49 14 49 
monique@vormenbrouwer.nl

KvK nr: 73604569
BTW nr: NL001630905B65
Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk de privacyverklaring.

Sluiten