Waar moet je rekening mee houden bij een Wordpress website?

Waarom ik niet voor Wordpress kies

Vormgever Monique aan de telefoon

Monique van der Vorm

28 maart 2019, 2 minuten leestijd

Zoek jij een technisch onderhoudsvrije website?

Naast Joomla en Drupal is Wordpress één van de meest gebruikte gratis CMS systemen. Een CMS (Content Management System) is een programma waarmee je je website beheert.

Delen

Het begint al met het kiezen van een thema voor je website. Wanneer je kiest voor een populair thema dan heb je geen unieke website en ben je dus één van de vele. Kies je per ongeluk voor een ouder thema dan kan het voorkomen dat je website opeens niet (goed) meer werkt na een update.

Naast een thema gebruik je voor extra functionaliteiten plug-ins. Ook deze moet je up-to-date houden. Een plug-in kan ook nog eens een conflict met je thema veroorzaken.

Wordpress is een open source CMS. Dit betekend dat de code voor iedereen in te zien en aan te passen is. Omdat Wordpress zo populair is, is het ook een makkelijk doelwit voor hackers. WordPress websites worden regelmatig aangevallen. Veiligheid is van groot belang.

Het kan allemaal wel, maar wat vaak vergeten wordt is dat je regelmatig onderhoud nodig hebt. Om te controleren of je steeds de laatste versie van WordPress gebruikt en of alle functionaliteiten nog werken. Maar jij bent ondernemer en wil je kostbare tijd daar toch niet aan aan verspillen?

Maar jij bent ondernemer en wil je kostbare tijd daar toch niet aan aan verspillen?

Daarom kies ik al heel wat jaren voor de producten van Mach3Builders. Vanaf €9,95 per maand heb je geen technische zorgen. Je website is altijd up-to-date. Jij hoeft je dus alleen bezig te houden met de inhoud van jouw website. Van dit maandelijkse bedrag wordt de hosting geregeld en de website technisch up-to-date gehouden. Heb je daarnaast nog vragen dan kun je altijd de helpdesk bellen.

Wat ik zelf heel gaaf vind, is dat ik op elk moment de vormgeving van je website kan aanpassen. Zonder dat je daarvoor een hele nieuwe website nodig hebt. Dus wil je een (tijdelijke) ander look? Geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

En nog één groot voordeel. Er worden steeds nieuwe functies toegevoegd. Dus bij elke automatische update kun je nog meer uit je website halen.

Hoi, ik ben Monique al ruim 15 jaar grafisch vormgever & webdesigner

Ik help ondernemers met het maken van heldere ontwerpen en websites met sterke inhoud. Dit doe ik voornamelijk met het maken van websites die altijd up-to-date en veilig zijn.

Anderen bekeken ook

Vormenbrouwer (Monique) is grafisch vormgever én webdesigner die, met oog voor detail, heldere ontwerpen maakt met sterke inhoud. 

Heb je een logo, huisstijl, nieuwe website of infographic nodig? Ik brainstorm samen met jou en geef een persoonlijk advies.

Vormenbrouwer

Villapark 27, 7631 BG Ootmarsum
06 - 42 49 14 49 
monique@vormenbrouwer.nl

KvK nr: 73604569
BTW nr: NL001630905B65
Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Bekijk de privacyverklaring.

Sluiten